Chilli

Excerno Chilaili Does

Kallas: Chilli, Chillsan, Chillin, Willsan, Chillswills, Madame, Tysken mm.
Ras: Schapendoes
Reg. nummer:
Född: 29 November 2005
Kön: Tik
Färg: Blåsvart
Höjd: 43cm
Vikt: 13kg
Höfter: kommer..
Armbågar: kommer..
Ögon: kommer..
Uppfödare: Kennel Excerno

Övrigt: Tant, Godisgris, Livsnjutare, Agilitynörd, Problemlösare, ”Störst, bäst & vackrast”, Tankeläsare, Bilentusiast, Polis, Sångfågel.

 

Om Chilli

Chilli, eller ”Madame” som vi brukar kalla henne är en trygg och go tik på snart 6 år. Hon är petig och tuff och älskar att jobba! När jobb betyder tricksträning och agility, då är Chilli jämt på hugget. Annars ska allt göras på hennes villkor, vilket ibland kan göra saker och ting… crazy! Chilli är stabil och väldigt snäll. Hon låter sig kramas av allt och alla, bäras av allt och alla även om hon inte direkt gillar det, hon har ett fantastiskt tålamod (förutom när det gäller träning, då ska allt ske kvickare än kvickt!).

 

Idag är Chilli klippt och verkar trivas mycket bra med det! När vi fick Chilli visste vi inte vad miljöträning och socialisering var för något. Chilli fick vara med om allt redan från början utan några direkt planer eller tankar kring den framtida hunden hon skulle bli/blev. Det var verkligen en utmaning att gå valpkurs med Chilli. Hon hängde i byxbenen, skuttade och sprang (gick aldrig), drog i kopplet och betedde sig allmänt busigt. Trots detta hamnade hon på delad 1:a plats på avslutningstävlingen av fortsättningskursen. Men jag måste nämna det igen, tålamodet när det gäller träning… Det existerar knappt! Hon är en väldigt entusiastisk hund och gör allt och lite till och hon gör det med sådan glädje.

 

Hon var inte alls som hundar jag hört talas om och läst om i böcker, hon var så mycket bättre och så mycket mer! Hon vände upp och ner på hela min värld och satte alla mina (få) hundkunskaper på prov. Hon har lärt mig mycket!

 

Kommande tävlingar


Förare

Plats/Klubb

Tävlingsdatum

Tävling & Klass

Lovisa W
Lovisa W
Emmaboda BK
Emmaboda BK
2011-10-22
2011-10-22
Öppen Agilityklass
Öppen Hoppklass
Lovisa W
Lovisa W
Älmhult BHK
Älmhult BHK
2011-11-13
2011-11-13
Hoppklass 1
Öppen Hoppklass, A
Lovisa W
Lovisa W
Älmhult BHK
Karlskrona BK
2011-11-13
2011-11-22
Öppen Hoppklass, B
Inoff Rallylydnad
Lovisa W Hörby BK 2011-12-11 Rallylydnad nybörjare

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0